Renovering av badrum i Uppsala

Vi utför renoveringen exakt utefter er vision och åtar oss alla typer av badrum i Uppsala.

Få kostnadsfri offert!

text

Vi anpassar oss efter din vision för badrumsrenovering i Uppsala

Vi åtar oss alla typer av badrum i Uppsala. Behöver du en enklare badrumsrenovering eller ett större designprojekt med skräddarsydda lösningar för badrummet? När projektet är färdigställt får du badrummet du har drömt om! Vi har många års erfarenhet av branschen och den nödvändiga expertis för att arbeta i våtutrymmen, med golv, el och plattsättning. Hos oss kan du känna dig trygg med vår certifiering och med att lämna över ansvaret till oss för badrumsrenovering i Uppsala.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Kvalitet och tidseffektivitet för badrumsrenovering i Uppsala

Vi diskuterar arbetsprocess och tiden det tar för oss att renovera badrummet. Dina behov kommer alltid först när vi ska hjälpa dig bygga eller renovera ett våtrum. Vi tillhandahåller kvalificerade hantverkstjänster till ett förmånligt pris och tack vare vår omfattande erfarenhet kan vi enkelt anpassa oss efter dina krav för badrumsrenovering i Uppsala.

Vi har alla behöriga kompetenser och tillsammans ser vi till att alla delar i projektet flyter på så att du kan inviga ditt nya badrum så snart det går. Vårt mål är att göra badrummet mer praktiskt och avslappnande.

För att kunna uppfylla dina önskemål på bästa sätt vill vi gärna prata ihop oss ordentligt innan vi påbörjar arbetet för att på så sätt kunna skräddarsy våra tjänster efter dina behov för badrumsrenovering i Uppsala.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Professionell rådgivning för badrumsrenovering i Uppsala

En badrumsrenovering är något som inte görs ofta. Det görs inte varje år eller ens var tionde år. Det är därför viktigt att välja en certifierad och kunnig leverantör med våtrumsbehörighet. Vi erbjuder professionell rådgivning för badrumsrenovering i Uppsala och vi följer alla krav, policys och riktlinjer.

Målet är att vi tillsammans diskuterar en lösning som passar dina badrumsdrömmar med professionella råd för badrumsrenovering i Uppsala. Vi utgår från dina specifika önskemål, behov och förutsättningar i diskussionen. Då kan du vara säker på att du får ett funktionellt badrum av hög kvalitet som håller i många år.

Det viktigaste för oss är du blir nöjd med ditt nya badrum.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Vad kostar en badrumsrenovering i Uppsala?

En standardrenovering av ett badrum på ca 10 kvm kan kosta ca 100 000 kr – 150 000 kr. Men det kan bli både billigare och dyrare beroende på flera faktorer. Storlek, materialval och komplexitet är tre faktorer som påverkar vad en badrumsrenovering i Uppsala kostar.

Vi rekommenderar att du tar första kontakt med oss och sedan åker vi gärna in till er och undersöker badrummet. Vi diskuterar dina behov och önskemål och sedan skickar vi en offert på vad badrumsrenoveringen i Uppsala kostar. Vi ser fram emot att höra dina badrumsdrömmar!

Kontakta oss för gratis offert!

text

Drömmen blir till verklighet

När allt är klart är det dags att njuta av det nya och fräscha badrummet! Du kommer att få en elegant och stilren badrum. Badrummet kommer att bjuda till avkoppling på början och slutet av dagen.

Kontakta oss för gratis offert!

Få kostnadsfri offert!