Golvläggning i Tierp

Vi har många års erfarenhet av golvläggning i Tierp vilket gör att vi alltid levererar på högsta nivå.

Få kostnadsfri offert!

text

Erfarna golvläggare som lägger golv av alla slag i Tierp

Vi lägger parkettgolv, lamellparkett, fiskbensparkett, laminat, furugolv och massiva trägolv och lämnar alltid garanti på utfört arbete i Tierp!

Om du letar efter en professionell golvläggare med omnejd har du kommit rätt. Vi på NTI Bygg har många års erfarenhet av golvläggning i Tierp vilket gör att vi alltid levererar på högsta nivå. Oavsett om det rör sig om att lägga ett enklare parkettgolv eller om du är intresserad av mer avancerade golvläggningar.

Vi lägger parkettgolv, lamellparkett, fiskbensparkett, laminat, furugolv och massiva trägolv och lämnar alltid garanti på utfört arbete! Vi är flexibla och anpassar våra tjänster efter varje kunds önskemål, tidsplan och inte minst budget.

Vill du ha ytterligare information om våra tjänster eller en kostnadsfri offert på prisvärd golvläggning?

Kontakta oss för gratis offert!

text

Professionell golvläggning i Tierp och personlig service

Vår ambition är att du ska få professionell golvläggning i Tierp och så stor valuta för dina pengar som möjligt. Vi erbjuder personlig service genom hela processen, från första kontakt tills vi har lagt färdigt ditt golv. Vi hjälper dig med diskussion av kvalitet, material och parat ihop med utfört arbete kommer du att vara nöjd med ditt nya golv.

Du kan boka gratis hembesök i Tierp där vi undersöker ditt golv och går igenom dina önskemål med golvet som du önskar att lägga. Vi presenterar en tydlig offert om arbetsprocess och vad som ska utföras. När arbetet är klart kan du gå igenom ditt golv och vi stämmer av att du är nöjd med arbetet.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Rådgör med våra professionella golvläggare i Tierp

Våra golvläggare och montörer är välutbildade golvläggare i branschen som vet hur viktigt ett golv är för ditt hem eller kontorslandskap. Vi sköter inläggning av flera sorters golv Din kundnöjdhet är viktig för oss, du kan rådfråga oss om vilket typ av golv som passar allra bäst för ditt rum och det ändamål rummet är tänkt för. Oavsett vilket golv som ska läggas hjälper våra proffsiga och kompetenta golvläggare dig med rätt val till ditt golv i Tierp.

Vi hjälper gärna till med rådgivning via ett gratis hembesök där vi går igenom ditt golv. Vi rekommenderar också golv som håller i längden så att du kan spara pengar på ditt golv.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Ge hemmet eller kontoret ett lyft med nytt lång livslängd golv i Tierp!

Ett nytt golv förändrar ett helt rum, lägenhet eller kontor. För oss är golv något långsiktigt och vi lägger golv med lång livslängd. Du får ett golv som du kommer att trivas med lång tid framöver.

Idag finns gott om möjligheter att få en uppfattning om hur slutresultatet av ett nylagt golv kommer att se ut. Har du exempelvis ett mörkt rum kan ljusare golv vara lämpligt. Att lägga golv är ett jobb och hantverk i sig och därför är det viktigt att anlita professionella golvläggare som kan ge dig rådgivning för ditt nya golv. Rätt underlag krävs för rätt golv och vi hjälper till från första kontakt tills vi har lagt klart golvet. Luta dig tillbaka och låt oss sköta golvet åt dig i Tierp.

Kontakta oss för gratis offert!

Få kostnadsfri offert!