Renovering av kök

Vi utför renoveringen exakt utefter er vision och åtar oss alla typer av kök.

Få kostnadsfri offert!

text

Vi finns från planeringsstadiet till slutförandet – för att ditt kök ska bli lika perfekt som du önskat.

Vi tycker att det är viktigt att du blir nöjd med köksrenoveringen. Vi hjälper dig från början tills vi har satt upp hela köket. Vi hjälper dig med planering och konsulterar dig under hela din köksrenovering. Vi har kunskap och erfarenhet för köksinredning och vi hjälper gärna dig med att tipsa om material till nya köket. Vi håller tät kontakt med dig så att du vet att allt fungerar som det ska under projektets gång. Vi är certifierade och expert kunniga inom köksrenovering.

Köket är välbesökt för hela familjen och hemmets hjärta. Vi vet hur viktigt köket är för en familj och dess funktion, bekvämlighet och design som sammankopplas och skapar det drömkök som familjen önskar sig.

Vi har i många år utfört standardiserade och stilrena köksrenoveringar. Vi lyssnar på dina önskemål och anpassar oss efter dina behov och krav. Inget projekt är litet eller för avancerat för oss! Du kan känna dig trygg med att anlita oss för din köksrenovering.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Det trygga valet inom köksrenovering

Vi erbjuder professionell och behörig hjälp med köksrenoveringar och byggprojekt. Målet med våra uppdrag är att det ska vara så enkelt och smidigt för dig som kund. Du får en helhetstjänst med rekommendation av material och vi diskuterar med våra expert kunniga hantverkare inom golvläggning, plattsättning, måleri, snickeri, VVS, el och andra delar som är viktiga för din köksrenovering. Våra priser är kostnadseffektiva och vi hjälper till dig att sätta en budget för din köksrenovering.

Tack vare vårt breda utbud blir vi rekommenderade vidare av våra befintliga kunder.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Prisvärd köksrenovering

Våra engagerade och expert kunniga medarbetare samarbetar tillsammans för att projektet ska kunna löpa enligt överenskommelse. Yrkesgrupperna som du normalt vore tvungen att anlita på egen hand som – målare, snickare, golvläggare, plattsättare, elektriker med mer tar vi hand om. Du kan istället luta dig tillbaka och fokusera på ditt drömkök. Vi är specialister inom ett brett område och vi har ett öga för detaljer.

Vi kan även erbjuda kompletta lösningar där alla produkter och tjänster kombineras till ett paketerbjudande med en attraktiv prislapp. Allt från planering till montering och färdigställande på plats.

Du behöver inte vara orolig för att kostnaderna drar iväg över din budget på grund av att vi erbjuder kostnadseffektiva priser i branschen. Ta första kontakt med oss så besöker vi gärna ditt hem kostnadsfritt och diskuterar hur ditt drömkök blir till verklighet med din budget.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Kontakta oss redan idag för din köksrenovering

Kontakta oss redan idag och berätta om ditt drömkök så återkommer vi med en kostnadsfri offert utan förpliktelser. Vi besöker gärna ditt hem och rådgör med dig om projektet och vad som behövs för att ditt drömkök ska bli till verklighet. Hos oss får du hjälp med allt från planering och inköp till rivning, bygg, måleri, installation av vitvaror och allt annat som kan behövas för ditt nya kök.

Kontakta oss för gratis offert!

Få kostnadsfri offert!