Microcement av badrum, kök, väggar och golv

Produkterna vi använder ger dig kreativ frihet oavsett vad du har för önskemål

Få kostnadsfri offert!

text

Fin design med microcement

Vi använder oss av PANDOMO produkter från Ardex för microcement till badrum, kök, golv och väggar. Produkterna vi använder ger dig kreativ frihet oavsett vad du har för önskemål. Det enda som sätter gränser är dina idéer. Oavsett vad du har för önskemål på golv, väggar eller annat finns vi tillhands för att diskutera dina idéer!

Kontakta oss för gratis offert!

text

Microcement för badrum

Behöver du ett välvårdat ytskikt i badrummet? Microcement är ett bra alternativ och kan appliceras direkt på befintligt kakel eller plastmatta i badrummet. För en enkel förnyelse av badrummet är microcement smidigt eftersom du behöver inte ta bort det befintliga kaklet eller klinkerna utan kan applicera cementen direkt ovanpå tätskiktet.
Det sparar både tid och pengar under projektets gång. Hör gärna av dig med dina idéer så anpassar vi oss!

Kontakta oss för gratis offert!

text

Microcement för kök

Det är modernt och praktiskt att använda sig av microcement i köket. En fördel är att det är lätt att underhålla och rengöra med vatten och tvål. Det är enkelt att applicera på befintliga materialet och vi kan anpassa oss efter olika färger och smaker för att skapa unika utrymmen. Ett par områden där microcement kan appliceras i köket är golvet, väggar, köksö och bänkskiva med mer.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Microcement för golv och väggar

Golv:
Dags att renovera golvet? Microcement är ett bra val för att skapa skarvlösa ytor som ger ett modernt utseende. Microcement är lätt att rengöra i och med den foglösa ytan och har också en lång livslängd.

Kontakta oss för gratis offert!

Vägg:
Microcement på väggar är ett billigt alternativt som ger ett fräscht och modernt utseende. Det har blivit populärt i svenska hem på senare år. Texturen är naturlig och det finns en bred variation av färger och nyanser så att resultatet blir utöver det vanliga när du använder microcement på vägg. Vi kan anpassa oss efter dina idéer och vi kan skapa en design som resulterar i snygga fogfria ytor.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Microcement blir allt mer populärt

Microcement har blivit mer populärt på senare år, framförallt om du tittar på nybyggnationer. Microcement kan användas istället för betonggolv, vid badrumsrenovering eller på t.ex. stora foglösa bänkskivor. Tack vare den färdiga ytan får du ett exklusivt utseende som är enkelt att underhålla och rengöra. Detta på grund av att det inte finns några skarvar på applicerade området där orenlighet och smuts kan fästa sig. Vi applicerar microcement och kan hjälpa dig med din framtida projekt!

Kontakta oss för gratis offert!

Få kostnadsfri offert!