Renovering

Renovering är det bästa sättet att förbättra byggnadens estetiska utseende och förlänga byggnadens livslängd.

Få kostnadsfri offert!

text

Renoveringsföretag av hög kvalité till förmånliga priser

Att utföra en renovering är ett bra sätt för att förbättra byggnadens estetiska utseende och förlänga byggnadens livslängd. Vi är ett renoveringsföretag som erbjuder renoveringar inom breda områden:

  • Målning inomhus och utomhus
  • Golvläggning, parkett, laminat och linoleum
  • Badrumsrenoveringar
  • Köksrenoveringar
  • Takrenovering- Tegel, betong och plåt
  • Fönsterrenovering och fönsterbyten

Vi bjuder på gratis offert då vi diskuterar igenom vad du vill ha gjort och hur- innan du bestämmer dig för att anlita oss.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Renoveringsföretag med helhetslösning och ROT-berättigade arbeten

Vi är ett renoveringsföretag med certifikat och kompetens och kan hjälpa till med renovering av kök, badrumsrenovering, totalrenovering och andra typer av renoveringar. Inget projekt är litet eller för stort. Ta kontakt med oss med er drömprojekt så hjälper vi till dig med renoveringen.

En renovering på egen hand är tidskrävande där kompetens spelar roll för hur bra resultatet kommer att bli. Genom att anlita våra expert kunniga hantverkare slipper du tänka på extra kostnader och du kan förvänta dig ett resultat enligt dina önskemål.

Till oss kan du vända dig för olika typer av ROT-berättigade arbeten och vi hjälper dig med renoveringen från början till slut. Vi har en bred kompetens inom renovering och har renoverat till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, försäkringsbolag och fastighetsägare.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Renoveringsföretag som förverkligar dina drömmar

För oss är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg och säker och att du får ett slutresultat som du kan vara stolt över. Vi eftersträvar att du som kund ska vara delaktig från början till slut. Vi inkluderar dig i arbetsprocessen och bokar in ett möte och förklarar hur renoveringen ska gå tillväga och fortlöpa.

När du vänder dig till oss för renoveringen av kök, badrum, tak, golvläggning eller andra typer av renoveringar kan du förvänta dig att vi har levererat enligt önskemål och med personlig service. Många av våra kunder är återkommande och vi har blivit rekommenderade vidare till nya kunder.

Hör av dig till vår renoveringsfirma inom renoveringar, både stora som små, kontakta oss idag och få gratis hembesök och fritt kostnadsförslag i er nästa renovering.

Kontakta oss för gratis offert!

text

Säkra renoveringen med vårt renoveringsföretag

Genom att anlita vårt renoveringsföretag så garanterar vi dig en säkert renovering med minimal risk för skador i framtiden. Vi vet att minsta lilla snedsteg eller slarv kan medföra stora skador och problem vid ett senare skede och därför är det så viktigt att du som kund gör ett aktivt val och anlitar en trygg, pålitligt och certifierad renoveringsföretag! Du kan spara både tid och pengar i framtiden med en säker renovering.

Investeringsmöjligheter:
En renovering som genomförs via en noggrann planering och professionalitet leder alltid till en investering.

Kontakta oss för gratis offert!

Få kostnadsfri offert!