Tjänster

VÅR SPECIALITET ÄR BADRUM

Montering av IKEA kök | Renovering |Tillbyggnad | Golvläggning

OMBYGGNAD


Vi arbetar för att tillgodose dina önskemål och behov, från idé till färdigt resultat.

Vi bjuder på gratis hembesök då vi diskuterar igenom vad du vill ha gjort och hur- innan du bestämmer dig för att anlita oss. Blir det slag i saken, hjälper vi gärna till med rotavdraget!


 • Altanbyggen, Staket, Plankbyggnation och allmänna trädgårdsbyggnationer

 • Utbyggnader/Tillbyggnader/
  Nybyggnationer

 • Fasadarbete /Panelbyte/
  Tilläggsisoleringar/Puts/Mur
 

BADRUM


Vi utför renoveringen exakt utefter er vision och åtar oss alla typer av badrum. Allt från den lite enklare badrumsrenoveringen till större designprojekt med skräddarsydda lösningar. När ert badrum är färdigställt överlämnas det precis i det utförande ni önskat er med vår berömda slutfinish, redo att användas!

RENOVERING


Renovering är det bästa sättet att förbättra byggnadens estetiska utseende och förlänga byggnadens livslängd. 


 • Målning Inomhus/Utomhus

 • Golvläggning/ Parkett/Laminat/Linoleum

 • Badrumsrenoveringar

 • Köksrenoveringar

 • Takrenovering- Tegel/Betong/Plåt

 • Fönsterrenovering/fönsterbyte
n

Montering av IKEA kök


Vid montering av kök från IKEA så har NTI BYGG & BADRUM alla kontakter som krävs för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Målare, elektriker, rörmokare och plattsättare är bara några av de samarbetspartners som finns till hand vid behov.


Arbetskostnaden skiljer sig beroende på vilket IKEA kök du valt samt hur mycket förarbete som krävs innan själva monteringen, därför rekommenderas alltid ett kostnadsfritt första besök utan bindning för att kunna ge dig en korrekt offert. 


Att uppgradera sitt kök är något många drömmer om men viktigt att tänka på för att undvika oväntade utgifter eller att arbetet drar ut på tiden är att se till så att allt blir rätt redan från start. NTI BYGG & BADRUM finns där från planeringsstadiet till slutförandet  – för att ditt kök ska bli lika perfekt som du önskat.

Golvläggning - NTI BYGG din golvläggare i Stockholm med omnejd


Om du letar efter en professionell golvläggare i Stockholm med omnejd har du kommit rätt. Vi på NTI Bygg har många års erfarenhet av golvläggning vilket gör att vi alltid levererar på högsta nivå. Oavsett om det rör sig om att lägga ett enklare parkettgolv eller om du är intresserad av mer avancerade golvläggningar.


Vi lägger parkettgolv, lamellparkett, fiskbensparkett, laminat, furugolv och massiva trägolv och lämnar alltid garanti på utfört arbete! Vi är flexibla och anpassar våra tjänster efter varje kunds önskemål, tidsplan och inte minst budget.


Vill du ha ytterligare information om våra tjänster eller en kostnadsfri offert på prisvärd golvläggning? Tveka inte att kontakta oss!

HUR DET GÅR TILL

01.


Gratis konsultation


Vi bjuder på gratis hembesök då vi diskuterar igenom vad du vill ha gjort och hur- innan du bestämmer dig för att anlita oss


02.


Offert


Ni får ett skriftligt offert från oss


03.


Materialval och jobbet


Vi går igenom materialval och börjar med projektet

04.


Klart


Arbetet är klart i avtalat tid


KONTAKTA OSS FÖR ETT KOSTNADSFRITT BESIKTNINGSMÖTE


NTI BYGG & BADRUM


Org.nummer 800708-3572


Godkänt för F-skatt


© 2019 NTI BYGG & BADRUM. Alla rättigheter förbehållna


Montering av IKEA kök | Renovering | Tillbyggnad | Golvläggning

Kontakt

0739518420

info@ntibygg.se


Din byggfirma i Botkyrka, Bromma, Danderyd, Ekerö, Enskede, Haninge, Tierp, Uppsala, Gävle, Skärplinge, Älvkarleby, Skutskär, Forsmark, Huddinge, Järfälla, Kungsholmen, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Solna, Södermalm, Södertälje, Tyresö, Täby, Vallentuna, Vasastan, Värmdö, Åkersberga, Årsta och Östermalm.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Acceptera